avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Model cerere de chemare in judecata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Model cerere de chemare in judecata

Buna seara! Găsesc undeva un model concret de cerere de chemare in judecata a angajatorului pentru neplata restantelor salariale si neinmanarea contractului de munca individual? Se scrie de mână cererea? Am gasit cateva modele dar sunt incomplete. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:50, 1 Decembrie 2020
Daca nu apelati la avocat pentru o redactare profesionista puteți folosi ceea ce ati găsit pe net.
Ceea ce nu este completat puteti completa in functie de cazul.dvs.
Detalii
pag.34 - [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litigii de munca dointza dointza Bună am lucrat la o firma ce la data de 1. 03.2019 ne-a pus sa facem cerere de concediu fără plata pe luna respectiva urmând sa reîncepe activitatea dar ... (vezi toată discuția)
Cerere chemare in judecata neplata drepturilor salariale! alexandru84 alexandru84 Buna ziua, Angajatorul nu si-a onorat plata drepturilor salariale aferente lunilor iunie si iulie, eu incetandu-mi activitatea la angajator cu data de ... (vezi toată discuția)
Chemare in judecata pentru neachitare dr salariale si despagubiri nicole28C nicole28C imi puteti spune temeiul legal care trebuie trecut in cererea de chemare in judecata neplata drepturilor salariale restante ? Am facut sesizare si la itm ... (vezi toată discuția)