avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Pot circula? Sunt taximetrist din Constanța pot face ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Pot circula? Sunt taximetrist din Constanța pot face curse pe ...

Pot circula? Sunt taximetrist din Constanța pot face curse pe perioada carantinei Constanta -Tecuci ? Ce documente imi trebuiesc?
Cel mai recent răspuns: pituna , utilizator 18:37, 1 Decembrie 2020
Mai exact cum vreți să lucrați? În stilul blablacare (care se încadrează la ridesharing) sau în stilul maxi-taxi (care e transport în regim de închiriere)?
Nu regim taxi.

Cristina Filimon a scris:

Mai exact cum vreți să lucrați? În stilul blablacare (care se încadrează la ridesharing) sau în stilul maxi-taxi (care e transport în regim de închiriere)?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cind se pune caseta taxi pe masina? seaman64 seaman64 Buna ziua, sunt taximetrist si am intimpinat 2 cazuri: am fost chemat telefonic de catre un client in afara razei administrativ teritoriala a localitatii de ... (vezi toată discuția)
Folosirea corecta a cupolei pentru taxi octaviamedrea octaviamedrea Buna seara! Am o intrebare la care nimeni din acest domeniu nu poate sa-mi rasp a unda. Sotul meu este taximetrist. Astazi, un coleg din breasla l-a ... (vezi toată discuția)
Contract intre societate taxi si proprietar masina rroxica rroxica buna ziua am cumparat o masina la taxi dar cum este legea masina trebuie sa fie pe societatea de taxi respectiva. va rog sa-mi spuneti ce tip de contract ar ... (vezi toată discuția)