avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am permis Danez dar eu m-am retras in Romania. Dintr-o ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am permis Danez dar eu m-am retras in Romania. Dintr-o greseala ...

Am permis Danez dar eu m-am retras in Romania. Dintr-o greseala moi l-au, anulat si lau trimis înapoi in Danemarca. Am primit o foaie din Danemarca care dovedeste ca am permis si ca nu am, probleme pt a schimba permisul danez cu cel romanesc. Dar trebuie sa astept pana la anul in ianuarie timp in care nu mi sa dat o dovada de circulatie pe motiv ca nu am permisul in original ci doar documentul care atesta ca am permis. Intrebarea mea este. Pot conduce cu acel document din Danemarca? L-am tradus, l-am, legalizat, am si originalul. Daca vre-odata ma opreste politia si il inmanez imi da amenda sau, pot circula intr-ucat am aratat documentul? Multumesc

Alte discuții în legătură

Permis suspendat in spania DRAGOSH666 DRAGOSH666 SALUT!AM O INTREBARE FOARTE SIMPLA:MI SA SUSPENDAT PERMISUL IN SPANIA PENTRU ALCOOLEMIE.IL AM SUSPENDAT PE 8 LUNI.EU VREAU SA STIU DACA POT CIRCULA IN ALTE ... (vezi toată discuția)
Transcriere certificat de naștere străin O_E_B O_E_B Copilul meu s-a născut în Danemarca și a primit certificat de naștere danez. Tatăl este bulgar, cu numele de familie Ivanov, iar copilul de sex feminin a ... (vezi toată discuția)
Obtinerea cetateniei romane a copilului cu mama cetatean roman Zawadi Zawadi Sunt cetatean roman care locuieste in Danemarca si care inca se afla in posesia unui buletin de identitate romanesc. Am un copil nascut in danemarca, al carui ... (vezi toată discuția)