avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Concediu medical, refuz justificat sau nu în această ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Concediu medical, refuz justificat sau nu în această situaţie?

Bună ziua
Prezint următoarea situaţie:
Un salariat angajat din data de 1 Octombrie până în prezent intră în concediu medical din data de 07 Noiembrie până în data de 11 decembrie, acesta fiind în perioadă de probă 3 luni.
Angajatul a înmânat angajatorului un CM din data de 07-11 care a fost plătit, iar restul concediilor medicale respectiv pe perioada 11-30 Noiembrie,30-11 Decembrie au fost trimise în format electronic pe watsapp în data de 11 Noiembrie.Concediul medical pe perioada 11-30 Noiembrie nu a fost plătit pe motiv că angajatorul nu are documentul în formă fizică şi nu îl poate deconta la CASS, aşa susţine el.
În această situație angajatorul este îndreptățit să refuze plata concediului medical pe motiv că nu are documentul fizic?
Cel mai recent răspuns: Bibi62 , utilizator 11:20, 2 Decembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Certificatul de concediu medical se depune in original pentru ca pe el se trec calculele pentru indemnizatie, iar un exemplar se depune la Casa de Sanatate, spre decontare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum trebuie să procedez pentru a-mi primii banii pe concediul medical? 1984a 1984a Bună ziua În cazul unui salariat aflat în perioadă de probă 90 de zile, acesta fiind angajat din 30 Septembrie. Salariatul a suferit o fractură la ... (vezi toată discuția)
Plata concediilor medicale - desfiintare angajator dana_b1702 dana_b1702 Buna ziua, Va supun atentiei urmatoarea situatie: La data de 30 octombrie 2013 angajatorul “X” s-a desfiintat prin preluarea activitatii acestuia ... (vezi toată discuția)
Neacordare concediu medical Alin. As Alin. As Buna ziua! Sotia mea ,gravida,s-a internat in spital in saptamana 30 in urma cresterii tensiunii s-a dus la camera de garda unde a si fost internata pe data de ... (vezi toată discuția)