avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua.Mama a decedat in 2019.Mostenitorul a depus ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua.Mama a decedat in 2019.Mostenitorul a depus cerere ...

Buna ziua.Mama a decedat in 2019.Mostenitorul a depus cerere si a primit renta aferanta anului decesului.Din motive obiective nu s a ridicat renta pe anii 2017, 2018 de catre decedata.Sumele au fost trecute in masa succesorala dar nu au fost livrate de APIA.Stiu ca pana la 3 ani sunt in contul APIA si au obligatia sa le trimita mostenitorului. Este conform legii sau nu ?
Cel mai recent răspuns: Rezolvatorul , Consilier juridic 11:32, 2 Decembrie 2020
Trebuie să notificați APIA și să comunicați copie după certificatul de moștenitor și contul moștenitorului. Apoi solicitați plata pentru anii 2017 și 2018.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire renta viagera Ojovan Gabriela Ojovan Gabriela Buna ziua! Am mai postat un mesaj asemanator si saptamana trecuta insa nu am primit nici un raspuns asa ca revin. Soacra mea a decedat in luna decembrie 2012 ... (vezi toată discuția)
Certificat privind calitatea de mostenitor filean filean Subventii pt teren agricol APIA . 2 Titluri de proprietate , -unul pe bunicul -decedat,terenul trecut pe tata la registrul agricol din comuna . Au luat ... (vezi toată discuția)