avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 859 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna seara! Mătușa mea este îngrijitoare la fratele ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna seara! Mătușa mea este îngrijitoare la fratele ei care ...

Buna seara! Mătușa mea este îngrijitoare la fratele ei care are handicap de gradul 1. Pensia cuvenită persoanei cu handicap vine prin posta Romana. Ar putea mătușa mea sa ii treacă pensia pe cardul ei? Deoarece ei s-au mutat la țară iarăși pensia vine încă în oraș. Dacă da, unde ar putea fi făcute demersurile. Va multumesc frumos! O seara bună
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 16:43, 5 Decembrie 2020
Nu pe cardul ei ci pe al lui la care poate fi imputernicita

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ingrijire parinte in varsta - caz particular Silvia Monica Silvia Monica Buna ziua, Parintii mei locuiesc la tara, in casa parinteasca. Tatal meu este proprietar, prin act de donatie, semnat de ceilalti 3 frati fara alte ... (vezi toată discuția)
Cum se incadreaza aceasta fapta? Sergiu92 Sergiu92 O persoana primeste pe card, lunar, banii cuveniti ca insotitor al fiului ei cu handicap locomotor. Persoana decedeaza, iar X, urmas al ei nu anunta ... (vezi toată discuția)
Impozitare pensie teugeniu@yahoo.com teugeniu@yahoo.com Se pot impozita pensile romanilor care au rezidenta in Spania plus mutatia la primarie si drept de sedere au dreptul sa impoziteze pensile ? (vezi toată discuția)