avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, am o teava pluviala care imi strabate de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, am o teava pluviala care imi strabate de sus pana ...

Buna ziua, am o teava pluviala care imi strabate de sus pana jos bucataria si pe care, din considerente functionale, am nevoie sa o mut 10 cm lateral. Exista vreun aspect juridic legat de lucrul asta de care trebuie sa tin cont? E ilegal? Multumesc
Cel mai recent răspuns: cipihoria , utilizator 11:30, 14 Decembrie 2020
cipihoria a scris:
..., daca e posibil tehnic si legal.

Tehnic - se poate aproape orice.
Legal - este o instalatie comuna la care teoretic nu se poate interveni fara acordul asociatiei.
Realizati si dvs ca treaba cu 'legalu' e o problema. Asta va interesa, nu?
Absolut. Da, am o imagine mai clara acum. Multumesc pentru raspunsuri tuturor si Sarbatori Fericite!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mutare teava pluviala langa perete IonutS89 IonutS89 Mutare teava pluviala. Buna ziua. Locuiesc intr-un apartament situat la parter si fostul proprietar a daramat debaraua (la fel cum au facut si restul ... (vezi toată discuția)
Partile comune la bloc. Gabriel Murica Gabriel Murica Buna ziua. Am o \"disputa\" cu un vecin referitor la partile comune ale instalatiilor din bloc. Cladirea a fost construita prin 1958 si din pacate nu mai ... (vezi toată discuția)
Sunt proprietara de 7 ani a unui apartament la etajul 4 ( ultimul ... Clearly Clearly Sunt proprietara de 7 ani a unui apartament la etajul 4 ( ultimul etaj de pe scara) si in debara am teava pluviala. In weekend, datorita ploilor si a ... (vezi toată discuția)