Am o nedumerire: eu sunt insarcinata in 6 saptamani, iar firma la care lucrez ca din data de 31 ianuarie se va declara faliment, ce se va intampla cu mine?
1. Iata ce spune OUG 158/2005:
Art. 32. -
(1) În cazul în care, potrivit legii, angajatorul îşi suspendă temporar activitatea sau activitatea acestuia încetează prin: divizare ori fuziune, dizolvare, reorganizare, lichidare, reorganizare judiciară, lichidare judiciară, faliment sau prin orice altă modalitate prevăzută de lege, drepturile prevăzute la art. 2 alin. (1), care s-au născut anterior ivirii acestor situaţii, se achită din bugetul Fondului naţional unic de asigurări sociale de sănătate de către casele de asigurări de sănătate.
2. Asadar Casa de Sanatate ii va plati concediul medical respectiv.
Concediul de risc maternal poate fi luat cu ajutorul medicului de medicin a muncii, dar trebuie sa fiti angajata si angajatorul sa nu poata sa va asigure conditii de munca in asa fel sa nu fie afectata sarcina . Concediul de risc maternal este de maxim 120 zile . E mai dificil acum , cred ca singura solutie este somajul .
Ooooooo, multumesc, asta este oarecum o veste buna, dar dosarul si-l face ea si le comunica angajatorului pentru a nu se inainta actele pentru somaj?????? sau care este procedura???????
Angajatorul nu va putea sa ne asigure nimic........... X-(, pt ca la 31 ian va declara faliment :(( , asa ca noi vom intra la somaj.......... sau fiecare cum va putea :((
1. La ce dosar va referiti?
2. Salariata se prezinta cu certificatul medical la Casa de Sanatate care il va plati.
3. Atentie, insa, trebuie sa existe o hotarare judecatoreasca prin care firma este declarata in faliment, lichidare, reorganizare etc.
4. Somajul este cea mai buna cale. Va beneficia de concediu medicale si maternitate, platite prin AJOFM, si de CCC.