avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 368 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... buna. am nevoie de un raspuns cat mai rapid. eu ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

buna. am nevoie de un raspuns cat mai rapid. eu locuiesc in alt ...

buna. am nevoie de un raspuns cat mai rapid. eu locuiesc in alt oras decat cel din buletin. am cumparat aici un apartament si am contract care dovedeste . pot vota in acest oras? nu am cum sa ajung azi in judetul de domiciliu. am vazut in anumite articole ca daca ai dovada ca locuiesti in alt oras nu e nevoie de viza de flotant .help

Alte discuții în legătură

Este obligatoriul sa-mi schimb buletinul in acest caz? andrey-mihaiescu andrey-mihaiescu Buna ziua! De curand am achizionat un apartament prin ipoteca in orasul Craiova, eu pe buletin am adresa din alt judet, unde locuiesc parinti mei si mau luat ... (vezi toată discuția)
Locuinta permanenta inseamna locuinta statornica? sau doar declaratie? MariaDraghici1 MariaDraghici1 Locuinta PRINCIPALA inseamna locuinta in care stau? sau pe care o declar astfel? Problema suna asa: un cuplu locuieste in oras, are adresa de pe fata ... (vezi toată discuția)
Este viza de flotant necesara pentru schimbarea de domiciliu in acelasi oras ? bogdan_Asdasd bogdan_Asdasd Buna ziua, Am fost in urma cu cateva zile la politie pentru a depune plangere pentru distrugere unui vecin, mi-a aruncat sticle de alcool pe masina, de pe ... (vezi toată discuția)