Bună ziua! Incerc să scriu mai amănunțit problema mea poate de data aceasta voi primi un răspuns.In 2018 am primit o pedeapsă de 1 an și 6 luni pentru furt faptă din 25.03.2018
Tot in 2018 am primit o pedeapsă de 1 an și 6 luni pentru o faptă din 13.06.2018 tot pentru furt
S_au contopit faptele și am executat 2 ani din care m_am eliberat la termen în martie 2020.
In același timp aveam un proces pentru furt calificat o faptă din 11.03.2018 care a rămas definitiv in 2019 A am primit 2 ani faptele s-au contopit s_a făcu deducerea și sunt în executarea acestei pedepse.ln acest timp a apărut alt dosar pentru furt calificat faptă din 24.08.2020 s_a încheiat
fondull si am primit o pedeapsă de 1 an. Această faptă a fost contopită cu cea din 11.03.018
și-a rezultat o pedeapsă de 2 ani și 4 luni S_a anulat mandatul pe care îl executam și din care urma să intru în comisia de eliberare și s_a emisun nou mandat de 2 ani și 4 luni. In ziua cînd am primit această hotărâre a apărut un par pentru contestație la executare în care sunt intimat.
Credeți că s_a făcu contopirile corect sau ce se poate schimba cînd se va judeca contestația
Mulțumesc!
trandafir2
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Eu mai sus am explicat, am folosit niste operatori logici, niste operatori conditionali, niste conjunctii, dacă, însă..., am zis daca asa, este asa..., iar daca nu, poate fi asa...,
am inceput cu mesajul "fara sa vedem hartiile, este putin probabil ca o sa se incumete cineva sa isi dea cu parerea fara hartii in fata" si am incheiat cu mesajul "Ceva nu e bine in poveste ..."
Insistati sa primiti un raspuns pe o situatie care nu este clara !!
In fine, la modul general vorbind (ca particular pe situatia dvs nu se poate),
la concurs se aplica regula cu sporul de 1/3 din pedeapsa cea mai mica aplicat la pedeapsa cea mai mare stabilita,
iar la recidiva post executorie, pentru a doua infractiune se majoreaza limitele de pedeapsa cu jumatate, dar asta nu inseamna in mod automat ca in toate situatiile se va aplica o pedeapsa majorata (spun, in raport cu practica judiciara, nu in raport cu limita minima de pedeapsa).
Insa, pedeapsa de 1 an pentru furtul calificat din 24,08,2020 pare mica in raport cu activitatea dvs anterioara, desi pedeapsa stabilita la 1 an ar fi posibila daca ati mers pe recunoastere pentru fapta asta.
Problema acolo este ca fapta din 11,03,2018 este in concurs si cu faptele din 25.03.2018 si 13.06.2018, dupa cum v-am mai explicat.
Executarea pedepsei
Mincu66
În baza art.228 alin.1_art.229 alin 1 lit.b C .p. cu aplicarea art. 396 alin. (10) C P P și art.43 alin. (5) C. P. Condamnă pe inculpatul.....la pedeapsă ... (vezi toată discuția)