avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Contestare amendă
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Contestare amendă

Bună! Nu este ceva grav insă recent am primit o amendă.
Cum a fost:
Era ora 23:45 și mă aflam pe drumul public cu câțiva prieteni. Între timp a apărut poliția după un apel la 112 spuneau ei. Au venit ne-au legitimat, au reținut datele iar după au plecat. După 3 zile mă trezesc cu plic cu proces verbal și amendă de 500 lei pentru nepurtarea măștii, neprezetarea declarației care să justifice motivul aflării la acea oră în acel loc și pentru deranjarea liniștii publice. Aș dori să știu dacă se poate contesta. Mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:02, 7 Decembrie 2020
~ Conținut șters la cerere ~
Daca nu aveati declaratie si era obligatorie nu prea vad sa aveti sanse pe contestatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, in momentul in care adresez aceasta intrebare, pe ... sevenx sevenx Buna ziua, In momentul in care adresez aceasta intrebare, pe teritoriul Romaniei, masca este obligatorie in saptiile inchise. Da stiu si cele deschise, insa ... (vezi toată discuția)
Proces verbal in lipsa vladmaftei vladmaftei Buna seara, in dimineata zilei de 19/04/2015, in jurul orei 2:45, m am intors de la o petrecere si am hotarat sa mai stau la discutii cu un prieten in fara ... (vezi toată discuția)
Amenda pentru deranjarea linistii publice predavlad predavlad Buna ziua, Acum cateva zile am chemat cativa prieteni pe la mine sa bem o bere, si cu asta a venit si muzica la un nivel nu foarte ridicat (parerea mea), ... (vezi toată discuția)