avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 306 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua,am facut 3ani videochat si am incetat sa ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua,am facut 3ani videochat si am incetat sa practic aceasta ...

Buna ziua,am facut 3ani videochat si am incetat sa practic aceasta activitate acuma 1an.In momentul de fata un fost coleg de scoala a gasit video uri cu mine pe un site si le-a impartasit si altor cunoscuti de-ai mei.Am incercat sa iau legatura cu site-ul pe care se afla acele filmulete care nu sunt postate de mine si nu am reusit sa primesc vreun raspuns.pe langa impartasirea materialoelor video cu mine m a mai si hartuir folosind profile false de facebook si scriindu mi in legatura cu videochatul si alte lucruri.Simt ca cedez psihic nu stiu ce sa mai fac ,exista vreo solutie inafara de sinucidere ca sa opresc toata situatia asta?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:00, 9 Decembrie 2020
Eu mereu gândesc sa îmi blochez si intimidez adversarul si nu sa îl las sa faca si mai rău de atat.

Eu lucrez de foarte mulți ani pe asa ceva si cunosc foarte bine și psihologia hartuitorilor, pe cea a polițiștilor si a procurorilor.

si ce legatura e cu subiectul?
Astfel de cazuri se bazeaza pe psihologie in proporție de 90% ca sa îl poți rezolva.Nu vreau sa va spun de ce dar avocatii si polițiștii inteleg la ce ma refer.
Câteodată necesita o abordare ceva mai brutala si nu neapărat eleganta sau o anumita alternanta de natura psihologica.
Totul trebuie adaptat in functie de personalitatea hartuitorului si de cat de obsedat este acesta.
Sunt cazuri care nici nu prea va trec prin cap ca se pot intampla.
Nu va pot descrie tehnica si tactica de abordare pentru ca ar insemna sa scriu o carte ca sa explic.

O simpla plângere depusa nu duce la nimic.
Este posibil ca polițistul sa o trimita acasă ca sa vina cu plângere scrisa motivata in fapt si in drept.
Sa ii ceara si vina cu probele anexate.
Este posibil sa ii facă si observație ca face sau a facut videochat si sa o întrebe pentru cine lucra, unde, etc.

Cine se gândește ca merge o femeie la.politie si s-a rezolvat se afla in mare eroare.
Ultima modificare: Marți, 8 Decembrie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Câteodată necesita o abordare ceva mai brutala si nu neapărat eleganta sau o anumita alternanta de natura psihologica.
Totul trebuie adaptat in functie de personalitatea hartuitorului si de cat de obsedat este acesta.

Mergeți peste el? Sau cum?

Am senzația că mă uit la un film :)
Nu merge nimeni peste el pentru asa ceva intrucat nu se emite mandat de aducere.
Prima problema este sa depună plângerea penala daca este vorba de infracțiunea de hartuire.
Nici acest lucru nu se stie macar si politia nu o sa încurajeze mai deloc.

Ultima modificare: Miercuri, 9 Decembrie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Situație complicata totul a început pe o platforma online pe ... User1233 User1233 Situație complicata Totul a început pe o platforma online pe care o folosesc (sub nume fictiv) transmitand live, privitorii (cu nume fictiv) cheltuie bani ... (vezi toată discuția)