avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Buna ziua.in urma unor discuții am fost ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Buna ziua.in urma unor discuții am fost obligată,prin amenințări ...

Buna ziua.in urma unor discuții am fost obligată,prin amenințări sa imi dau demisia.doar k mi-am băgat cererea de a sta acasa cu copilul pe perioada pandemiei(cu legea 19) dar mi-au acceptat solicitarea pana la data de 5 ianuarie 2021.iar apoi,demisie.nu vor sa imi dea dreptul legal de a sta pe întreaga perioada. Ce ar trebui să fac?mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 12:06, 9 Decembrie 2020
Puteti merge la o discuție cu ei însoțită de avocat.
Aveti acest drept.
Ar fi insa bine sa aveti un avocat care sa le stârnească temerea daca vor gândi sa va încalce drepturile pentru ca acesta este motivul esential pentru care ar trebui sa mergeti cu avocat.
Ultima modificare: Miercuri, 9 Decembrie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubiri pentru inventar daca demisionez mai devreme de 6 luni alysha alysha BUNA SEARA , VIN SI EU CU O PROBLEMA DACA MA POATE LAMURI SI PE MN CINEVA.2 LUNI JUMATE AM LUCRAT LA O FIRMALA CARE LA ANGAJARE PE LANGA CIM AM SEMNAT SI UN ... (vezi toată discuția)
Bună seara. soțul meu este victima unui dosar fabricat. este ... emilyB emilyB Bună seara. Soțul meu este victima unui dosar fabricat. Este în arest preventiv, 60 de zile pe urmărirea penală, acum trimis în judecată și menținută ... (vezi toată discuția)
Amenintari in timpul divortului teodora_k teodora_k am intentat actiunea de divort, dar termenul va fi abia prin septembrie. pana atunci eu locuiesc cu copilul in alt oras decat tatal. el mi-a dat telefoane in ... (vezi toată discuția)