avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Indemnizatie zile libere parinti oug 147/2020
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Indemnizatie zile libere parinti oug 147/2020

Buna ziua. Am si eu o nelămurire. Indemnizatia de 75% conform O.u.g. 147 / 2020 pentru salariații care nu beneficiază de zile libere pe perioada suspendării cursurilor se plateste odata cu salariul din luna anterioara sau cand vrea angajatorul? Mai exact dacă în luna noiembrie scoala a fost inchisa nu trebuie sa între odata cu salariul aferent lunii noiembrie si aceasta indemnizatie? Multumesc

Ultima modificare: Miercuri, 9 Decembrie 2020
Wanna2211, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am si eu o nelămurire. indemnizatia de 75% conform ... Wanna2211 Wanna2211 Buna ziua. Am si eu o nelămurire. Indemnizatia de 75% conform O.u.g. 147 / 2020 pentru salariații care nu beneficiază de zile libere pe perioada ... (vezi toată discuția)
O.u.g nr 147/2020 legea nr 19/2020 buna ziua , sunt cadru medical ... carmendugan carmendugan O.U.G nr 147/2020 Legea nr 19/2020 Buna ziua , sunt cadru medical intr-o institutie cu \"foc continuu\" de activitate medicala , ma incadrez in ceea ce ... (vezi toată discuția)
Zile libere supraveghere copil ionuthau ionuthau Bună ziua se acord aceste zile de către angajator câte zile poți lua mai exact și cum sunt plătite? Aștept un răspuns! (vezi toată discuția)