avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. Am si eu o nelămurire. Indemnizatia de 75% ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. Am si eu o nelămurire. Indemnizatia de 75% conform ...

Buna ziua. Am si eu o nelămurire. Indemnizatia de 75% conform O.u.g. 147 / 2020 pentru salariații care nu beneficiază de zile libere pe perioada suspendării cursurilor se plateste odata cu salariul din luna anterioara sau cand vrea angajatorul? Mai exact dacă în luna noiembrie scoala a fost inchisa nu trebuie sa între odata cu salariul aferent lunii noiembrie si aceasta indemnizatie? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:23, 10 Decembrie 2020
In opinia mea, se plateste odata cu salariul.
Asa consider si eu normal dar este legal ca angajatorul sa aștepte sa isi recupereze banii si apoi sa faca plățile? În articolul 4 alin 5 din Oug scrie ca se plateste odata cu salariul dar nu specifica luna. Pot invoca acest articol astfel încât angajatorul sa plătească pe luna anterioara cand corespunde si indemnizatia? Multumesc.
Cornel Vasile a scris:

In opinia mea, se plateste odata cu salariul.

Plata se face cum se efectueaza si plata salariului ... pt oct in noiembrie etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie zile libere parinti oug 147/2020 Wanna2211 Wanna2211 Buna ziua. Am si eu o nelămurire. Indemnizatia de 75% conform O.u.g. 147 / 2020 pentru salariații care nu beneficiază de zile libere pe perioada ... (vezi toată discuția)
O.u.g nr 147/2020 legea nr 19/2020 buna ziua , sunt cadru medical ... carmendugan carmendugan O.U.G nr 147/2020 Legea nr 19/2020 Buna ziua , sunt cadru medical intr-o institutie cu \"foc continuu\" de activitate medicala , ma incadrez in ceea ce ... (vezi toată discuția)
Bună ziua , în cazul în care angajatul x semnează contractul ... Aboldea Aboldea Bună ziua , în cazul în care angajatul X semnează contractul de munca în data de 01.10.2020 ziua în care și începe prestația , plata se efectuează ... (vezi toată discuția)