avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Buna ziua, Tatăl meu a decedat în spital, de ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Buna ziua, Tatăl meu a decedat în spital, de coronavirus, la ...

Buna ziua,

Tatăl meu a decedat în spital, de coronavirus, la secția UPU a spitalului județean Buzau, unde a stat tot timpul internat, fizic. Se pare ca scriptic figura intr-o sectie dintr-un alt spital anexa a spitalului județean (spitalul de boli infecțioase Garlasi), prevazut cu secții pt pacienti covid. Nu știu de ce a fost asa, dar cert este ca, pentru a putea fi ridicat trupul de la IML, au trebuit niște hartii de la Garlasi, unde se pare ca figura internat, dar repet : el fizic nu a fost transferat acolo. Am aflat ulterior ca oricum la Garlasi se întra cu pile, din mai multe surse. A doua zi, după ce a decedat, s-a externat de la Garlasi o persoana care spunea ca salonul unde a stat era aproape gol. Am rămas cu o durere sufleteasca imensa și cu întrebări fără răspuns. As fi vrut sa știu ce investigații i s-au făcut, ce analize, ce tratament i s-a dat. Cat a stat la UPU nu a putut fi vizitat, nu am putut discuta cu nici un medic, informații despre starea lui primeam doar dacă sunam acolo și erau foarte vagi. De ex: e la noi, îl ținem sub supraveghere. Nu știu pe cine sa întreb. De la Garlasi, telefonic mi se spune ca nu se dau aceste informații. La UPU nu am cu cine sa vorbesc. Cui ma pot adresa sa aflu aceste informații?

Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:11, 11 Decembrie 2020
Puteti sesiza DJSP in scris, cu nr. de inregistrare/ data.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Izolarea la hotel scurpin77 scurpin77 Buna ziua. Lucrez in sectia U.P.U. a Spitalului Judetean Suceava si cei din conducerea spitalului au hotarat (datorita Starii de Urgenta si a faptului ca ... (vezi toată discuția)
Malpraxis petrebeatrice petrebeatrice buna seara!!! iertati-ma ,nu stiu cum sa incep dar sunt disperata! tatal meu a fost internat pt o pneumonie! in doua zile starea lui era bunicica!! dar ... (vezi toată discuția)
Munca in mediul toxic Radiologie Radiologie Buna ziua, Intrebarea vine din partea intregului personal de asistenti medicali RADIOLOGIE , din Spitalul Clinic de Urgenta BAGDASAR ARSENI - ... (vezi toată discuția)