avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua eu lucrez într-o bucătărie, șefa are ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua eu lucrez într-o bucătărie, șefa are camere video ...

Bună ziua eu lucrez într-o bucătărie, șefa are camere video dar sunt sigura ca are si microfoane. Camerele sunt la vedere dar de microfoane nu a zis nimic si is coincidente prea mari in convorbiri. As dori sa stiu daca este legal sa aiba microfoane fara sa înștiințeze si angajati? Multumesc

Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 00:56, 14 Decembrie 2020
... utilizarea sistemelor informaționale, inclusiv a supravegerii video, pentru monitorizarea activității si comportamentului angajaților, în principiu, nu este permisă. Aceasta poate fi în mod excepțional admisă, sub rezerva unor condiții stricte. ..
[ link extern ] /

Sesizati Autoritatea Naţionala de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal
[ link extern ]
Andriucamariana85@gmail.com a scris:
As dori sa stiu daca este legal sa aiba microfoane fara sa înștiințeze si angajati? Multumesc

Nu, microfoane nu. Video, da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Microfoane ascunse karina24 karina24 Buna ziua. As dori sa stiu cat de corect si de legal este ca un sef sa puna camere si microfoane in firma peste tot, fara ca angajatii sa stie, si daca nu, ce ... (vezi toată discuția)
Monitorizare audio/video Rainwatch Rainwatch Sotia mea lucreaza la un magazin alimentar, iar de curand seful ei a schimbat camerele cele vechi si au pus camere video si audio. Am mai cautat pe net dar nu ... (vezi toată discuția)
Este legal ? ioanaconti ioanaconti Lucrez la un restaurant chinezesc că ospătar, unde suntem monitorizați mon stop , eu si colegii mei din bucătărie, cu camere de supraveghere. Problema ... (vezi toată discuția)