avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... AUTORIZATIE ANULATA Am o casa din 1995 pentru care mi ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

AUTORIZATIE ANULATA Am o casa din 1995 pentru care mi s-a anulat ...

AUTORIZATIE ANULATA

Am o casa din 1995 pentru care mi s-a anulat autorizatia de construire.
Fara a face un topic foarte mare, vreau sa stiu daca pot, legat, sa reintru in legalitate cu casa respectiva, este unica mea casa si nu vreau demolare, vreau sa intru in legalitate.
Cel mai recent răspuns: Mz11 , utilizator 11:16, 13 Decembrie 2020
Buna ziua,
Este foarte important de stiut motivul pentru care vi s-a anulat autorizatia de construire.
Poate ca sunteti in termenul procedural de atacare in instanta a anularii autorizatiei de construire.
In functie de motivul pentru care vi s-a anulat autorizatia de construire puteti analiza, impreuna cu avocatul dvs., tipul de actiune ce poate fi promovat in instanta.
Au fost doua terenuri intravilane unul langa altul, unul il dobandisem cu act de vanzare si unul cu chitanta de mana. Mi-am pus la rosu pe teren o casa situata pe ambele terenuri, ocupand o suprafata din fiecare, la mijloc mai exact. Cand am fost sa intru in legalitate, primaria mi-a dat autorizatie doar pe suprafata cu act autentic, ignorand chitanta pt celalalt teren, neindrumandu-ma sa merg in instanta sa obtin sentinta si pentru acel teren. Am aflat ani mai tarziu ca pot sa rezolv in instanta, lucru ce am si facut, prin 2002. Insa, vreau sa las copiilor casa, ce ma fac daca imi vede un notar actele si casa cum e pozitionata. Nu stiu cum se vede acest lucru la primarie, ca o nerespectare a autorizatiei sau ca un fel de extindere ilegala...si totodata nu stiu ce rezolvare ar fi, pentru ca altcineva mi-a zis ca imi anuleaza autorizatia...m-am exprimat gresit in postare din cauza nervilor, insa totusi daca o sa ajung in situatia asta sa mi-o anuleze, vreau sa stiu daca mai pot sa intru cu casa in legalitate. Multumesc
Cabinet individual de avocat „Petrescu C.” a scris:

Buna ziua,
Este foarte important de stiut motivul pentru care vi s-a anulat autorizatia de construire.
Poate ca sunteti in termenul procedural de atacare in instanta a anularii autorizatiei de construire.
In functie de motivul pentru care vi s-a anulat autorizatia de construire puteti analiza, impreuna cu avocatul dvs., tipul de actiune ce poate fi promovat in instanta.

Ultima modificare: Duminică, 13 Decembrie 2020
Mz11, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructie autorizatie am o casa pozitionata la mijloc intre ... Mz11 Mz11 CONSTRUCTIE AUTORIZATIE Am o casa pozitionata la mijloc intre doua terenuri invecinate, proprietate personala, desi autorizatia specifica faptul ca trebuia ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie - riscuri achizitie teren si imobil la rosu ipotecate niculina_ina niculina_ina Vreau sa cumpar o casa dar am niste nelamuriri.Din acest motiv va cer ajutorul. Vanzatorul a cumparat acum cativa ani o casa veche cu teren printr-un credit ... (vezi toată discuția)
Ridicare de constructii (demolare cu evacuare) Melinte Alexandru Melinte Alexandru Buna ziua!!! Sunt proprietarul unei suprafete de teren dobandita prin contract de vanzare-cumparare autentic, de la parintii mei. Pe acest teren s-a dispus de ... (vezi toată discuția)