avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Art, 85 dinL448/2006;Articolul 85 (1) …... (4) ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Art, 85 dinL448/2006;Articolul 85 (1) …... (4) Comisia de evaluare ...

Art, 85 dinL448/2006;Articolul 85 (1) …... (4) Comisia de evaluare este organ de specialitate al consiliului judetean, dupa caz, al consiliului local al sectorului municipiului Bucuresti, cu activitate decizionala in materia incadrarii persoanelor adulte in grad si tip de handicap si are urmatoarea componenta: ,……….
a) presedinte - un medic de specialitate expertiza medicala a capacitatii de munca, medicina interna, medicina de familie sau un medic de medicina generala, absolvent de cursuri de management in domeniul sociomedical; ……
Articolul de mai sus conferă drepturi discreționare Comisiei de evaluare? Atoputernicie??
Conferă dreptul de a nu lua in seamă celelalte acte normative referitoare la handicapați?Poate comisia de evaluare să nu respecte documentele medicale??

Alte discuții în legătură

Persoana cu handicap gr 2 accentuat - drepturi georalu1979 georalu1979 sunt persoana cu handicap gr 2 accentuat stiu ca se poate reduce timpul de lucru si se poate beneficia de o subventie care sunt etapele si conditiile pentru ... (vezi toată discuția)
Se poate sista pensia pe caz de boala???? misselly misselly Buna ziua!As avea marea rugaminte sa ma ajutati si pe mine cu cazul mamei mele.Mai intai o sa va prezint toate datele pe care le detin:mama a lucrat din 1981 ... (vezi toată discuția)
Incadrare in grad de handicap Anton25 Anton25 In urma cu 8 ani am avut un accident la un utilaj de tamplarie,in urma accidentului am ramas fara mare parte din trei degete la mana stanga.Se poate face un ... (vezi toată discuția)