Monica Miron 
	    	Consultant fiscal

Monica Miron 
	    	Consultant fiscal	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Sunt cadru didactic titular, incadrat pana acum ca functionar superior intr-o structura guvernamentala, drept pentru care am avut rezervare de catedra.
De la 1 ian 2010 voi fi incadrata ca si personal contractual, vreau sa intreb daca am cadru legal pentru rezervarea catedrei.
~ final discuție ~
 sarah12	                   

Am beneficiat de gradatie de merit din 2008 pana in septembrie 2009, cand am intrat in concediu pentru cresterea copilului.Voi reveni la scoala in septembrie ... (vezi toată discuția)
	                    sarah12	                   

Am beneficiat de gradatie de merit din 2008 pana in septembrie 2009, cand am intrat in concediu pentru cresterea copilului.Voi reveni la scoala in septembrie ... (vezi toată discuția)

adafelix	                   

Sunt angajata  la o scoala si as dori sa fac rezervare de catedra.Care sunt conditiile rezervarii unei catedre in invatamant ?Care este perioada maxima de ... (vezi toată discuția)
	                    adafelix	                   

Sunt angajata  la o scoala si as dori sa fac rezervare de catedra.Care sunt conditiile rezervarii unei catedre in invatamant ?Care este perioada maxima de ... (vezi toată discuția)

Loredana Puscasu	                   

concediul pentru cresterea copilului se ia in calcul la calcularea vechimii in invatamant, daca contractul a fost suspendat pe acea perioada. (vezi toată discuția)
	                     Loredana Puscasu	                   

concediul pentru cresterea copilului se ia in calcul la calcularea vechimii in invatamant, daca contractul a fost suspendat pe acea perioada. (vezi toată discuția)