avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Am si eu o intrebare legata de construirea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Am si eu o intrebare legata de construirea unei anexe ...

Buna ziua,

Am si eu o intrebare legata de construirea unei anexe gospodaresti. Vreau sa proiectez o anexa pe fundul parcelei si vreau sa am si un grup sanitar in anexa. Exista vreo legislatie in vigoare care sa ma impiedice construiesc anexa cu WC ?
Imi este teama ca imi vor respinge proiectul cei de la primarie pe motiv ca ar fi casa si nu anexa si vreau sa stiu daca am vreo sansa sa imi fac WC in anexa.

Va multumesc anticipat,

Alte discuții în legătură

O piscina 6x3m in curte are nevoie de autorizatie de constructie? csmara csmara Daca vreau sa construiesc o piscina in curte (privata nu publica), 6m x 3m din materiale prefabricate (nu beton) cu o sapatura de 120 cm, am nevoie de ... (vezi toată discuția)
Constructie in extravilan, detin certificat de urbanism budaroxana budaroxana Buna ziua, Am cumparat 36arii (teren extravilan), am alipit locurile si acum imi doresc sa construiesc o casa acolo. Detin deja proiectul pentru casa si ... (vezi toată discuția)
Cabana din bca poate fi construita in extravilan? ContSters219701 ContSters219701 Buna. Nu prea sunt in tema cu legislatia si as vrea sa construiesc in extravilan. Se poate construi pe proiect de cabana , din bca sau doar din lemn? Ce alte ... (vezi toată discuția)