avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 173 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cercetare disciplinara
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cercetare disciplinara

Dacă mi s au aplicat niște referate mincinoase și abuzive pentru a mi se aplica santiuni disciplinare de către șeful direct,pot aduce probe audio în caz de cercetare disciplinare in care discut eu cu șeful și am surprins faptul ca sunt false acuzele care mi se aduc,sau este ilegal sa îmi înregistrez șeful? Altfel cum as putea dovedi ca el minte și mă acuza fals sa îmi facă rău și mă hărțuiește abuz în lipsa se martori? Tim sa precizez ca mi a spus în repetate rânduri sa îmi dau demisia dacă nu îmi convin condițiile și sa plec acasă.
Cel mai recent răspuns: hotumattua , utilizator 21:18, 22 Decembrie 2020
Ma iertati,ce inseamna cu accordul meu?ce fel de acord trebuie sa imi dau?

Cornel Vasile a scris:

Se pot folosi cu acordul dvs.

Ca sunteti de acord sa se vizualizeze imaginile respective.
În ce fel sa îmi dau acordul?noi angajați am semnată o nota de informare ca avem camere video la locul de munca și am luat la cunoștință ,este un supermarket dar nu și faptul ca acele camere pot fi vizualizate și în caz de cerere disciplinare. Iar în biroul principal de calculatoare unde se dau comenzi sunt și acolo camere de care nu știam. Acelea sunt legal amplasate?Ca din câte știu eu la birourile unde lucrează angajați,angajatorul nu are voie sa amplaseze camere și sa monitorizeze activitatea angajaților.

Cornel Vasile a scris:

Ca sunteti de acord sa se vizualizeze imaginile respective.

Ultima modificare: Joi, 17 Decembrie 2020
Andra Alexa, utilizator
In procedura de cercetare la nivel de angajator , ar trebui sa scrie in ce conditii se pot folosi acele inregistrari ...
Se poate decide asa ceva.

Alte discuții în legătură

Cineva a semnat un convocator cu intrebarile pentru o cercetare ... unghbaly unghbaly cineva a semnat un convocator cu intrebarile pentru o cercetare disciplinara care va avea loc a doua zi. s-a dus omul la cercetare, a raspuns la toate ... (vezi toată discuția)
Lnregistrare audio sedinta cercetare disciplinara cyan cyan Este legal ca sedinta de cercetare disciplinara sa fie inregistrata audio prin intermediul unui reportofon in conditiile in care persoanei cercetate ... (vezi toată discuția)
Cercetare disciplinara postasul postasul In cazul in care angajatorul a trimis convocator,in care se zice pe scurt, de ce este convocat,salariatul poate cere comisiei sa ii trimita in ... (vezi toată discuția)