avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1246 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Decont de plata reclame facebook pe PFA
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Decont de plata reclame facebook pe PFA

Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea intrebare:
Daca achizitionez un serviciu (reclama facebook) in nume personal din cont bancar personal la care primesc o factura cu tva-ul inclus si trecut pe ea, pot trece aceasta factura la cheltuieli deductibile pe pfa-ul meu neplatitor de tva?
Trebuie obligatoriu sa cumpar direct prin pfa reclama facebook si sa cer la anaf cod de tva intracomunitar?
Mentionez faptul ca facebook emite facturile din Irlanda, reclama are legatura cu activitate din pfa si ca sumele de pe facturile reclamelor nu depasesc 1000 ron.

Alte discuții în legătură

Achizitie intracomunita - reclama facebook -magazin online Mona123 Mona123 Buna ziua, Persoana juridica, neplatitoare de TVA, impozit micro, activitate comert online, doreste sa achizitioneze servicii reclama Facebook (Irlanda). Se ... (vezi toată discuția)
Pfa neplatitor de tva - cum deduc achizitii intracomunitare sub 10.000 eur andracuamic andracuamic Buna ziua! Am mai cautat pe forum despre aceasta dilema, insa am o intrebare specifica si m-ar ajuta sa aflu cum procedeaza altii. Am inteles ca desi nu ... (vezi toată discuția)
Achizitie online ue adriantompa adriantompa Buna ziua, sunt un PFA (norma de venit cod caen 6202, neplatitor de TVA). In perioada februarie - aprilie, am achizitionat niste jocuri ptr baiatul meu de ... (vezi toată discuția)