avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Bună ziua. Am o cafenea în franciza. Locația este ...
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Bună ziua. Am o cafenea în franciza. Locația este în aeroport. ...

Bună ziua. Am o cafenea în franciza. Locația este în aeroport. Vânzarea este afectata din lipsa de zboruri. Am 2 oameni activi, iar restul 6 sunt în șomaj tehnic din luna martie. Din aceasta luna cei de la șomaj refuza sa plătescă șomajul pe motiv ca nu am cod CAEN de cafenea, codul meu fiind 8299 prestări servicii pentru francizorul. Mai am vreo șansă să recuperez banii de la somaj sa pot platii oamenii? Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Va rog lamurire cod caen 9200 blecota blecota Intentionez sa incep un parteneriat cu o firma de pariuri sportive. Printre cerintele lor in vederea colaborarii se afla si aceea ca societatea mea sa detina ... (vezi toată discuția)
La ce cod caen ne-am incadra? alina240 alina240 Bunaziua, Va rog daca se poate sa ma ajutati sa stabilesc la ce coduri CAEN s-ar incadra urmatoarele activitati. Spre exemplu: Un SRL in care aceeasi ... (vezi toată discuția)
Pentru productia de brichete de lemn ce e mai bine: pfa sau af? Popescu Petre Popescu Petre Buna ziua! Doresc sa imi deschid o afacere in domeniul productiei de brichete de lemn. Am o dilema: ce e mai bine sa deschid PFA sau AF? Locatia este ... (vezi toată discuția)