avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 817 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... buna ziua , in luna noiembrie am avut 2 salariati in ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

buna ziua , in luna noiembrie am avut 2 salariati in concediu ...

buna ziua , in luna noiembrie am avut 2 salariatii in concediu medical, izolare covid 19, pe concediul medical este trecut cod idemnizatir 51, il completez la concedii medicale dar nu este acceptat, ma puteti ajuta cu modalitatea de inscriere a acestor concedii pentru a nu mai avea eroare in decl .112, inteleg ca aceste concedii sunt achitate integral de stat, bineinteles achita angajatorul tot si apoi recupereaza de la bas( 14 zile) multumesc

Alte discuții în legătură

Când se face plata indemnizației de concediu medical pentru izolare (covid-19)? DianaCM DianaCM Când se face plata indemnizației de concediu medical pentru izolare (COVID-19)? Sunt în izolare (contact direct) și urmează să mi se emită decizia de ... (vezi toată discuția)
Cine plateste concediu medical de carantina respectiv covid-19 ... veronicam veronicam Cine plateste concediu medical de carantina respectiv COVID-19 Multumesc (vezi toată discuția)
Concediu de odihna & covid 19 Eusunntbabas Eusunntbabas Concediu de odihna & Covid 19 Buna ziua! Am nevoie de un raspuns urgent de la dumneavoastra!! Sunt instructor de educatie, lucrez cu DGASPC. Astazi s-au ... (vezi toată discuția)