avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 321 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vreau sa cumparar un apartament care este proprietatea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vreau sa cumparar un apartament care este proprietatea privata ...

Vreau sa cumparar un apartament care este proprietatea privata a unei primarii. Cum pot sa-l achizitonez, care este baza legala? Mentionez ca sunt chirias in acel apartament

Alte discuții în legătură

Un imobil care face obiectul legii nr.112/1995 mihaicalinescu2005 mihaicalinescu2005 legea nr.112/1995 " ART. 9 [b]Chiriaşii titulari de contract ai apartamentelor ce nu se restituie în natură foştilor proprietari sau moştenitorilor ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament primarie martin77 martin77 In anul 2010 s-a construit un bloc de locuinte de catre o firma privata. Pentru ca primaria a pus la dispozitie terenul, a obtinut in schimb un numar de ... (vezi toată discuția)
posibilitate cumparare drept proprietate dan2014 dan2014 buna ziua, doresc prin bunavointa unor specialisti sa cunosc daca: exista posibilitatea legala de a intra in posesia unui apartament, care are in clauza ... (vezi toată discuția)