avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 282 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Bună ziua, o sa încerc sa fiu cât mai concis, deci, ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Bună ziua, o sa încerc sa fiu cât mai concis, deci, pe data ...

Bună ziua, o sa încerc sa fiu cât mai concis, deci, pe data de 20 Dec, am zbor către Buc din Franța, Bordeaux și am o escala la Amsterdam, Olanda. Întrebarea este, voi face carantina in tara? Menționez ca fac testul covid și am și contractul de munca care atesta ca am lucrat în Franta

Alte discuții în legătură

Am covid si am intrat in carantina Alyn91 Alyn91 Am covid si am intrat in carantina,din pacate am facut covid si m am testat testul fiind pozitiv. Toate bune si frumoase pana aici,eu lucrez la o firma din ... (vezi toată discuția)
Vacanta 2020 tomaela tomaela Buna ziua ! Ma numesc Cîra Mihaela Elena . In luna Noiembrie , la targul de turism de la Cluj Napoca am achizitionat o vacanta in Republica Dominicana in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , agentia de turism a anulat vacanta in dubai din martie ... sandidu sandidu Buna ziua , Agentia de turism a anulat vacanta in Dubai din martie 2020. Ne ofera aceiasi vacanta in martie 2021 . Conditioneaza participarea noastra cu ... (vezi toată discuția)