avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Covid- carantina- uz de fals
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Covid- carantina- uz de fals

O metoda pentru a putea evita carantina la intrarea in Romania este prezentarea unui test Covid cu rezultat pozitiv care sa ateste trecerea prin boala. Eu am prezentat un test de acest gen doar ca era fals - mi l a facut cineva, nu contracost, si am stiut ca ceea ce fac nu e corect, lucruri pe care le am si declarat celor care m au anchetat (am avut covid doar ca nu am declarat la nici un organ al statului, m am izolat si tratat acasa si ca urmare nu am beneficiat de o astfel de dovada scrisa a trecerii.prin boala). La intrarea in tara am fost descoperit cu acest certificat fals si mi s a intocmit dosar penal pt fals si uz de fals si mi s a spus ca voi fi contactat la o data ulterioara telefonic sau prin posta. Ce risc in acest moment? ( mentionez, daca are vreo relevanta, ca nu am mai avut probleme cu legea de nici un fel pana acum). Multumesc pentru eventualele raspunsuri!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 12:33, 27 August 2021
Incercati sa va angajati avocat deoarece asa se procedează.
Aveti sanse sa scăpați de închisoare dar exista o problemă ca sunt multi care fac asa și este posibil ca procurorii și judecatorii sa vrea pedepse cu executare pentru cei ca dvs.
Avocatul insa poate pleda bine și sa nu ajungeți după gratii.
Incercati sa va angajati cel mai bun avocat pe care vi-l permiteti daca vreti sa fiți foarte bine aparat.

Mai sunt probleme și cu cei cu vaccinarea falsă și acest lucru nu va ajuta.
Au fost prinși și cei care au uzat de acte false pentru a dovedi ca sunt vaccinați.
Ultima modificare: Vineri, 27 August 2021
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carantina coronavirus buna ziua , la sfârșitul lunii vreau sa merg in românia dintr-o ... IULIA-IULIA IULIA-IULIA Buna ziua , La sfârșitul lunii vreau sa merg in România dintr-o țara încadrată in zona roșie cu soțul vaccinat, eu și fetița de 6 ani nevaccinate ... (vezi toată discuția)
Familie cu recent pozitiv Adrian_Ilie_Argesanu Adrian_Ilie_Argesanu Suntem o familie cu patru membri, din care 2 am fost pozitivi in Decembrie, acum probabil vindecati, am inteles ca cei care au cazuri usoare pot iesi din casa ... (vezi toată discuția)
Ajutor legal vaccinare covid-19? buna ziua, dat fiind ultimele ... Ana-Maria Moruz Catana Ana-Maria Moruz Catana Ajutor legal vaccinare Covid-19? Buna ziua, dat fiind ultimele informații referitoare vaccinării contra COVID 19 as dorii sa știu dacă există temei ... (vezi toată discuția)