avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 882 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Am cumparat un teren intravilan pe raza unui sat aflat ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Am cumparat un teren intravilan pe raza unui sat aflat la 300 ...

Am cumparat un teren intravilan pe raza unui sat aflat la 300 m de municipiu. Accesul catre teren se realizeaza folosind un drum de 500 m. Primii 250 m se afla pe raza teritoriala a municipiului, iar imobilele aferente pentru aceasta intindere au toate utilitatile, inclusiv gaze, iluminat public. In continuarea drumului, ceilalti 250 m asunt aferenti satului in care am achizitionat imobilul. Urmatorii 250 m nu sunt prevazuti cu iluminat public, canalixare ori gaze, ci doar apa si curent. Se poate realiza extinderea retelei de gaze de pe teritoriul municipiului pana pe teritoriul satului? Dar cea a iluminatului public? Care sunt conditiile cerute de lege?

Alte discuții în legătură

Autorizatie constructie ioneliya38 ioneliya38 buna ziua,daca detin 2000 mp teren extravilan agricol,pot obtine autorizatie de constructie?multumesc (vezi toată discuția)
Mãsura 322 Mirela Angela Seffer Mirela Angela Seffer Măsura 322 \"Renovarea, dezvoltarea satelor, îmbunătăţirea serviciilor de bază pentru economia şi populaţia rurală şi punerea în valoare a ... (vezi toată discuția)
Taxe si impozite locale antin antin salut.locuiesc intru-un ,,municipiu,, zona ,,D,,intravilan.este curent,apa curenta si canalizare pe strada respectiva.deoarece de la capatul conductei ... (vezi toată discuția)