avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... ONG care are ca scop integrarea copiilor in tehnologie
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

ONG care are ca scop integrarea copiilor in tehnologie

Buna ziua,

As vrea sa realizez un ONG care are ca scop integrarea copiilor in tehnologie si una dintre activitati presupune desfasurarea de cursuri de robotica si programaree pentru copii. Este necasr ca persoana care <preda> cursurile sa fie un profesor de specialitate sau poate fi si un inginer care lucreaza in domeniu?
Ultima modificare: Duminică, 20 Decembrie 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: amde , utilizator 18:08, 20 Decembrie 2020
Buna ziua,
Poate fi si un inginer care lucreaza in domeniu, dar acesta trebuie sa aiba o specializare in psihopedagogie.
Multumesc.

amde a scris:

Buna ziua,

As vrea sa realizez un ONG care are ca scop integrarea copiilor in tehnologie si una dintre activitati presupune desfasurarea de cursuri de robotica si programaree pentru copii. Este necasr ca persoana care <preda> cursurile sa fie un profesor de specialitate sau poate fi si un inginer care lucreaza in domeniu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii universitare de lungã sau de scurtã duratã flodac flodac Bună ziua! Vă rog să mă lămuriți În anul 2008 am absolvit cu examen de licență cursurile de 4 ani (I.D.) ale Facultății de ... (vezi toată discuția)
Legea voluntarului Anykha Anykha Buna ziua. Detin diploma de inginer in urma studiilor universitare si 11 ani vechime in domeniul de studiu (inginerie). De 2 ani am schimbat domeniul de ... (vezi toată discuția)
Fundatie ong asociatie aliorneicev aliorneicev este legal sa infiintezi o asociatie/fundatie/ong pentru obtinerea de venituri in urma activitatii de predare cursuri instrumente muzicale?in legatura cu ... (vezi toată discuția)