avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 351 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua lucrez la o companie de stat unde programul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua lucrez la o companie de stat unde programul meu este ...

Buna ziua lucrez la o companie de stat unde programul meu este 8 ore pe zi ,ieri ni sa spus că începând de joi vom lucra în program de incazarmare până pe data de 4 ianuarie este normal sa mi se modifice programul de lucru la jumătatea lunii fara aprobarea mea?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:38, 22 Decembrie 2020
Programul de muncă şi modul de repartizare a acestuia pe zile sunt aduse la cunoştinţă salariaţilor şi sunt afişate la sediul angajatorului (art.117 C.mun.)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare program de lucru Laura_M Laura_M Buna ziua, Este normal ca angajatorul sa modifice programul lunar de lucru, dupa afisarea acestuia anterioara? Se da situatia: lucrez in ture de tip ... (vezi toată discuția)
Program de duminica fonodie fonodie Daca lucrez duminica 4 ore si sunt libera vinerea, poate sa ma oblige angajatorul sa lucrez in restul saptamanii 9 ore jumatate (intre orele 10,00-19,30 / cu ... (vezi toată discuția)
Modificare program lucru angajati vioviod vioviod Trebuie sa modific programul de lucru (orele 10-18). Pana acum era 9-17. Timpul de lucru ramane acelasi ( 8 ore) . Ce trebuie sa fac? 1. Trebuie sa modific ... (vezi toată discuția)