avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Domnilor Avocati va rog frumos daca imi puteti ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Domnilor Avocati va rog frumos daca imi puteti raspunde la o ...

Domnilor Avocati va rog frumos daca imi puteti raspunde la o intrebare,zilele de concediu de odicna ne efectuate in anul 2020 se transfera pentru anul 2021,adica tile poti loa in anul 2021 cele ce nu tileai loat in anul 2020 ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:47, 22 Decembrie 2020
In cazul in care salariatul, din motive justificate, nu poate efectua, integral sau partial, concediul de odihna anual la care avea dreptul in anul calendaristic respectiv, cu acordul persoanei in cauza, angajatorul este obligat sa acorde concediul de odihna neefectuat intr-o perioada de 18 luni incepand cu anul urmator celui in care s-a nascut dreptul la concediul de odihna anual.

Asadar, angajatorul are obligatia sa acorde pana la 01,07.2021 , zilele de CO neefectuate in 2020

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, concediul de odihna ramas si neefectuat din anul ... daliborca.nicolin daliborca.nicolin Buna seara, Concediul de odihna ramas si neefectuat din anul 2020,se poate efectua pana in iunie 2022? (vezi toată discuția)
Concediu odihna Daliborka Daliborka Buna ziua, imi puteti spune care este artcolul din codul muncii care prevede urmatorul aspect : „în cazul în care salariatul, din motive justificate, nu ... (vezi toată discuția)