avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua ! Vin cu aceasta problema si sper sa gasesc ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua ! Vin cu aceasta problema si sper sa gasesc rapunsul ...

Buna ziua ! Vin cu aceasta problema si sper sa gasesc rapunsul .Am achizitiinat acum cativa ani o locuinta la mare intr-un Imobil de Locuinte iar cativa dintre proprietari nu vor sa dea drumul la apa calda menajera si incalzire iarna ( avem centrale termice pe gaz comune ), explicand ca acesta este un bloc de vacanta si costurie vor fi mari.Eu personal am deschis apa calda si cea menajera iar unii proprietari o inchid imediat.Cand le-am spus ca nu pot fi privat sa folosesc utilitatile comune mi-au spus ca trbuie sa se faca o intalnire generala a asociatiilor sa se voteze .Precizez ca Administratorul a spus ca nu poate lua o hotarare daca noi nu ne intelegem intre noi.Ce este de facut?Cum se vor impartii cheltuielile daca toate caloriferele vor fi inchise si consumul v-a fi foar pentru mentinerea temperaturii in sistem.Va multumesc.
Ultima modificare: Joi, 24 Decembrie 2020
Erimiaflorin, utilizator
Cel mai recent răspuns: Erimiaflorin , utilizator 11:44, 28 Decembrie 2020
Multumesc pentru raspunsuri !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot fi obligat sa renunt la energia termica centralizata?, interzicerea accesului la utilitati publice Victor S Victor S Buna seara. Stau la bloc si am ramas singurul apartament fara centrala proprie,iar vecinii vor sa inchida accesul energiei termice centralizate in ... (vezi toată discuția)
Impartire factura gaz eronata mariancel mariancel Buna ziua. Fac parte dintr-o asociatie de 12 locatari (sunt si cenzor) avem o centrala de bloc care produce caldura si apa calda, in apartamente avem ... (vezi toată discuția)
Ce cheltuieli de intretinere platesc daca am centrala termica de apartament vasilec49 vasilec49 detin apartament de 2 camere si sunt debransat avand centrala proprie de apatament pe luna in curs (facturi octombrie,intretinere afisata in noiembrie) sunt ... (vezi toată discuția)