avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 418 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua,am trei angajati la SRL oradea,din august ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua,am trei angajati la SRL oradea,din august 2020 au subventie ...

Buna ziua,am trei angajati la SRL oradea,din august 2020 au subventie de 2250 lei/luna.In luna decembrie ,au cateva zile de concediu de odihna fiecare.Spuneti-mi va rog,daca in ianuarie 2021,vor primi de la stat intreaga suma de 2250 lei aferenta lunii decembrie.Va multumesc.M-am gandit ca fiind stagiu de cotizare pentru concediul de odihna ar putea primi,mai ales ca este dreptul sau de a si-l lua.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:59, 29 Decembrie 2020
Subventie pentru ce primiti ?
Subventia o primeste societatea de la ANOFM Bihor, este pentru 3 angajati,dintre care 2 categoria A (pana la 50 de ani)si unul categoria G.(pana la 25 ani) Suma alocata lunar este de 2250 lei. Deoarece s-au angajat la mijlocul anului ,in decembrie au dreptul de cateva zile de concediu de odihna aferent lunilor lucrate.Daca aveti amabilitatea sa -mi spuneti, daca zilele de concediu de odihna vor diminua subventia de 2250 lei.Va multumesc.
. Masurile de stimulare prevazute de Legea nr.76/2002 se acorda si pentru perioada concediului de odihna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajatorii primesc subventii, daca angajeaza un somer sau absolvent cata999 cata999 Sunt angajata pe baza acestui proiect. Angajatorul meu primeste subventia de la stat pentru ca m-a angajat. Dar eu sunt insarcinata,si automat o sa am ... (vezi toată discuția)
Tichetele de masa fac parte din salariu? alex2077 alex2077 Pentru un salariu brut de 1250 de lei am primit suma de 250 de lei + 12 bonuri (aferente a 12 zile lucratoare). Bonurile de masa intra in suma de salariu sau ... (vezi toată discuția)
Subventie lucian paraschiv balint lucian paraschiv balint Ma puteti lamuri care este de fapt subventia (2250 lei sau 900 lei) ce se acorda pentru angajarea unei persoane de peste 45 ani si care sunt conditiile? Va ... (vezi toată discuția)