avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Am sosit ieri 25 dec din Anglia în România, pe data ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Am sosit ieri 25 dec din Anglia în România, pe data de 23 dec ...

Am sosit ieri 25 dec din Anglia în România, pe data de 23 dec am făcut testul Covid la plecarea din Anglia, rezultatul fiind negativ totuși sânt obligat să stau în izolare la domiciliu, cum pot contesta măsura?Mulțumesc, Sărbători fericite!
Cel mai recent răspuns: ovidiutgjiu , utilizator 20:29, 28 Decembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Si daca l-ati luat pe 24-25, din aeroport sau din avion?
Raspunsul ca contestatie, dureaza mai mult decat masura.
Toți care am venit am fost testați...de unde să l mai luăm?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Deciziile de carantinare emise de către Direcțiile de Sănătate Publică (DSP) pot fi contestate în instanță, în termen de 24 de ore de la comunicarea deciziei.
Decizia DSP se atacă la judecătoria în a cărei circumscripție domiciliază sau își are reședința persoana ori la judecătoria în a cărei circumscripție este situat spațiul sau unitatea sanitară în care este carantinată sau, după caz, izolată.
Practic nu se mai poate face contestație, am fost înștiințat în vamă până la domiciliu cum se circulă la noi a cam trecut timpul....Mulțumesc mult, Sărbători fericite!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti face un nou test.
Aveti sanse sa iasă negativ.
Exista posibilitatea sa va infectati si pe drum și de aceea trebuie sa dovediți.
Puteti ataca si in justiție mai ales daca aveti un test negativ peste 4-5 zile.
Este insa posibil sa aveti nevoie de avocat ca sa câștigați procesul.
Ultima modificare: Duminică, 27 Decembrie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

Alte discuții în legătură

Legea carantinarii CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Legea carantinarii. LEGEA nr. 136 din 18 iulie 2020 privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătății publice în situații de risc epidemiologic ... (vezi toată discuția)
Decizie carantinare Boroș Lorand Boroș Lorand Bună ziua la sosirea din germania intrînd în țară prin vamă un agent DSP a dispus arestul meu la domiciliu pe o perioada de 14 zile fapt ce calcă în ... (vezi toată discuția)
Familie cu recent pozitiv Adrian_Ilie_Argesanu Adrian_Ilie_Argesanu Suntem o familie cu patru membri, din care 2 am fost pozitivi in Decembrie, acum probabil vindecati, am inteles ca cei care au cazuri usoare pot iesi din casa ... (vezi toată discuția)