Dapix 
	    	Utilizator

Dapix 
	    	Utilizator	    

gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

gi-jane2, moderator
 gi-jane2, moderator 	
			 CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

Dapix 
	    	Utilizator

Dapix 
	    	Utilizator	    

Dapix, utilizator
 Dapix, utilizator 	
			 Vasile rodica	                   

Bună ziua. Locuiesc cu soțul și cei doi copii în casa socrilor, pe care am renovat o și am și construit casă și anexe. La moartea socrului la ... (vezi toată discuția)
	                    Vasile rodica	                   

Bună ziua. Locuiesc cu soțul și cei doi copii în casa socrilor, pe care am renovat o și am și construit casă și anexe. La moartea socrului la ... (vezi toată discuția)

adi2369	                   

buna ziua am o intrebare,sunt casatorit din 2005,am un baietel de 7 ani,vreau sa divortez si as vreau sa stiu ce drepturi am avand in vedere ca sotia are casa ... (vezi toată discuția)
	                    adi2369	                   

buna ziua am o intrebare,sunt casatorit din 2005,am un baietel de 7 ani,vreau sa divortez si as vreau sa stiu ce drepturi am avand in vedere ca sotia are casa ... (vezi toată discuția)

carolina22	                   

Buna ziua. Va rog sa ma ajutati intr-o problema. Impreuna cu sotul meu si cei 2 copii am locuit timp de 20 de ani impreuna cu socrii mei, in apartamentul lor. ... (vezi toată discuția)
	                    carolina22	                   

Buna ziua. Va rog sa ma ajutati intr-o problema. Impreuna cu sotul meu si cei 2 copii am locuit timp de 20 de ani impreuna cu socrii mei, in apartamentul lor. ... (vezi toată discuția)