avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare cumparare teren intravilan cu factura si ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare cumparare teren intravilan cu factura si chitanta fiscala

Vanzare cumparare teren intravilan intre o societate si persoana fizica.
Buna ziua si imi cer scuze daca deranjez sau gresesc . Sunt nou pe acest site si am intampinat si eu de curand o problema. Am cumparat acum 2 luni de la o societate comerciala in activitate un teren intravilan in acte dar in realitate terenul este ingradit si are o hala pe el construita inainte de 2008. Am cumparat terenul pe baza de factura fiscala +chitanta si pe langa acestea am facut cu administratorul si un act de vanzare cumparare de mana cu semnaturi si stampila firmei. Dupa acestea urmand a merge la notar. Intre timp administratorul societatii s.a razgandit si a zis k el nu mai vinde si daca vreau ma tine cu chirie acolo. Ce pot face va rog frumos???
Actele au fost in derulare in acest timp. Ultima data erau la cadastru
Ultima modificare: Luni, 28 Decembrie 2020
Alexandru Valeriu Laurentiu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Alexandru Valeriu Laurentiu , utilizator 09:12, 31 Decembrie 2020
nu ati cumparat. o vanzare imobiliara se face la notariat. poate a fost vorba de un antecontract sau ati platit un avans chiar daca e 100%.
ii dati in judecata si cereti ca prin hotararea ce se va pronunta sa tina loc de act de vanzare cump .
sa fie o tentativa de vanzare simulata? plata s-a facut numerar, deci valoarea nu poate fi prea mare
Va multumesc am inteles in mare parte. Nu am inteles am vazut k mi.a raspuns cineva k am fost o tentativa de vanzare simulata?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune instanta cumparare teren vivians vivians am incheiat un antecontract pentru o casa si un teren intravilan. Doresc sa-mi dati cateva sfaturi pentru o actiune in instanta sa obtin aceasta proprietate. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua va deranjez cu o intrebare. daca eu am promis ca vand ... gheoiu gheoiu Buna ziua Va deranjez cu o intrebare. Daca eu am promis ca vand o casa, cumparatorul la fel se obliga ca o cumpara. Iar dupa un an se razgandeste, eu mai sunt ... (vezi toată discuția)
Care e diferenta? molita molita care e diferenta intre un act sub semnatura privata si un anecontract de vanz-cump? (vezi toată discuția)