avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua ! Autorizația de circulate pentru numerele ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua ! Autorizația de circulate pentru numerele provizorii ...

Buna ziua ! Autorizația de circulate pentru numerele provizorii au expirat in data de 27.12.2020 se menține valabilitatea autorizației dacă prelungesc asigurarea ? Dacă da pe ce perioada mai pot circula ?
Cel mai recent răspuns: mariustz , utilizator 17:39, 29 Decembrie 2020
Din cate stiu pana expira starea de alerta, dar cel mai bine intrebi la serviciul de inmatriculari din judet.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizația de circulație provizorie uidivom2003 uidivom2003 Am o autorizație de circulație provizorie ( numere rosii ) pentru 60 de zile ,expirata in starea de urgenta in 07.05.2020 . Din datele oferite de DRPCIV am ... (vezi toată discuția)
Problema numere rosii djluci djluci tocmai mi-am luat un opel si am nr rosii de satu mare expirate la rar doar in 17 septembrie am programare pt inmatriculare cica nu se mai dau nr rosii inca o ... (vezi toată discuția)
Autorizatie provizorie de circulatie laur007 laur007 Buna ziua, as dori sa intreb daca ma poate lamuri cineva: este legal ca la Serviciul Inmatriculari auto Botosani, la solicitarea autorizatiei provizorii de ... (vezi toată discuția)