avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1258 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Reîntoarcere în România cu copii minori fără ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Reîntoarcere în România cu copii minori fără împuternicire

Bună ziua, mă pot întoarce acasă pe cale aeriană din Franța împreună cu copiii minori fără tatăl acestora ( din anumite motive el s-a întors mai repede) nu dețin împuternicire.
Cel mai recent răspuns: StefaniaButaru , utilizator 13:37, 6 Ianuarie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu aveti nevoie.
Multumesc frumos pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilire domiciliu minor ulterior unei hotarari definitive si irevocabile GinaDeac GinaDeac Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca pot cere in instanta stabilirea domiciliului copiilor mei in strainatate, desi s-a dat o hotarare in acest sens in urma ... (vezi toată discuția)
Se poate face pușcărie pentru abandon de copii și părăsire de domiciliu ? Cătălin19700... Cătălin19700... Buna ziua. Am o mare problema. Soția mea a fugit de acasă și m-a lăsat cu 3 copii. Unul de 14 ani unul de 9 și unul de 3 ani jumătate. M-a mințit timp ... (vezi toată discuția)
Minor de 16 ani poate calatori singur in strainatate? axa7070 axa7070 buna , poate calatorii singur in stainatate un minor de 16 ani? Problema mea este cred destul de des intalnita . Ambii parinti sunt plecati la munca in ... (vezi toată discuția)