Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
 Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat 	
			 mimisikuuu 
	    	Utilizator

mimisikuuu 
	    	Utilizator	    

Se vor face cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.
Care este motivul pentru care vi s-a prelevat doar o singura proba, ati refuzat dvs ? ce s-a consemnat?
Oricum, in situatia in care cu certa motivatie medicala vi s-a prelevat o singura proba, se poate face calculul retroactiv dar valoarea alcoolemiei, in mod evident o sa fie mai mare.
 mimisikuuu 
	    	Utilizator

mimisikuuu 
	    	Utilizator	    

Trebuie vazut exact ce este in dosar. Angajati-va avocat specialiat in astfel de cauze si stabiliti impreuna strategia apararii.
 Utilizatoran2015	                   

In cazul in care etilotestul arata 0.00, in sange mai exista alcool? (vezi toată discuția)
	                    Utilizatoran2015	                   

In cazul in care etilotestul arata 0.00, in sange mai exista alcool? (vezi toată discuția)

cezarad	                   

Am o mare nelamurire. O persoana (sofer) a fost oprita in trafic si i s-a pus in vedere sa sufle in etilotest. Acesta a suflat si a rezultat 0,58 mg/l alcool ... (vezi toată discuția)
	                    cezarad	                   

Am o mare nelamurire. O persoana (sofer) a fost oprita in trafic si i s-a pus in vedere sa sufle in etilotest. Acesta a suflat si a rezultat 0,58 mg/l alcool ... (vezi toată discuția)

Adriana1235	                   

Buna ziua!Sotul meu a facut o gafa colosala...am mers la un gratar in familie si a vrut sa mute masina undeva la umbra..ea fiind in drum(pe un drum ... (vezi toată discuția)
	                    Adriana1235	                   

Buna ziua!Sotul meu a facut o gafa colosala...am mers la un gratar in familie si a vrut sa mute masina undeva la umbra..ea fiind in drum(pe un drum ... (vezi toată discuția)