avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1249 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna seara! In urma cu un an si jumatate am luat o ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna seara! In urma cu un an si jumatate am luat o masina in ...

Buna seara! In urma cu un an si jumatate am luat o masina in baza unui contract de leasing, printr-un IFN (Mogo). Contractul e facut pe o perioada de 5 ani, iar dobanda este mai mare de 50%. Pe parcursul acestei perioade, de cand am luat masina, am intampinat tot felul de neregularitati la ea, ultima fiind in valoare de 2.000€. Am ajuns la concluzia ca o sa bag mult prea multi bani in ea, si as vrea sa renunt. Ce as putea sa fac in situatia asta?

Mentionez faptul ca valoarea masinii este de 4.700€, iar eu trebuie sa le platesc in jur de 12.000€, din care pana acum am achitat 500€ (avans) + 3.800€ (rate).
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:43, 5 Ianuarie 2021
Buna ziua,
Raspunsul ar trebui sa-l gasiti in contractul de leasing semnat.
Analizati responsabil continutul contractului de leasing si alegeti varianta favorabila dv

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva la valoare reziduala leasing tincuta30 tincuta30 O societate are trei contracte de leasing pentru trei autoturisme cu urmatoarele specificatii: Contract 1: valoare auto = 33.000 euro, avans = 10.000 euro, ... (vezi toată discuția)
Rca la masina in leasing sodalit2005 sodalit2005 Buna seara, Va rog daca poate cineva sa ma sfatuiasca ce ar tb. sa fac in conditiile in care am achizitionat un autoturism in leasing si doresc sa inchei ... (vezi toată discuția)
Contract de leasing ro-ro ro-ro Buna ziua! As dori o idee, o propunere la problema pe care o am. Am o firma care a facut un contract de leasing cu Tiriac Leasing IFN SA. Ratele pana la ... (vezi toată discuția)