avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1265 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua am furat odat din lidl și am fost prins ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua am furat odat din lidl și am fost prins atunci mi ...

Buna ziua am furat odat din lidl și am fost prins atunci mi sa dat clementa dar am mai auvunt un incident la Paco cu un furt minor erm puțin băut și cu anturaj furtul era in valoare de 5 lei ați putea sa îmi ziceți ce mi se poate întâmpla

Alte discuții în legătură

Am furat si regret enorm starshine starshine buna..am facut o fapta rusinoasa de care regret enorm...am furat lucruri minore din magazine kaufland dm si lidl de mai multe ori...am furat un lucru de la ... (vezi toată discuția)
Prietenul meu implicat intr-un furt calificat cu un minor in stare de ebrietate Geanyyyy Geanyyyy Luna aceasta prietenul meu impreuna cu un vecin (minor) au baut intr-o seara s-au imbatat si au plecat amandoi in stare avansata de ebrietate la un alt vecin ... (vezi toată discuția)
Ce mi se poate intampla dacă Alexras Alexras Acum cateva luni am fost cu un prieten in magazin, el a furat doua sticle de coniac in valoare de 180 lei bucata, suma totala fiind de 360. Ideea e ca am fost ... (vezi toată discuția)