Luna aceasta prietenul meu impreuna cu un vecin (minor) au baut intr-o seara s-au imbatat si au plecat amandoi in stare avansata de ebrietate la un alt vecin cu intentia de a patrunde in casa. Au gasit un geam deschis, minorul a intrat in casa a luat un sistem audio si un ceas. Facand galagie la iesirea lor din curte proprietarul a sesizat si a strigat dupa ei. Au fugit de la locul fapte si s-au intors la locuinta prietenului meu cu bunurile furate dupa care minorul a plecat acasa. Au fost prinsi in aceeasi seara spre dimineata dusi la politie, au fost luate declaratii la amandoi, au fost agresati verbal si fizic si nu le-au acordat dreptul la un avocat, prejudiciul a fost recuperat in totalitate. Precizez ca prietenul meu nu are antecedente penale spre deosebire de minor care are o talharie la activ si un anturaj neadecvat. Momentan sunt cercetati in stare de libertate. Va rog sa-mi spuneti daca se poate mai multe informatii despre cum ar putea proceda prietenul meu si daca are sanse la o condamnare cu suspendare. Astept cu nerabdare orice sfat din partea dumneavoastra
Iertati-mi nepriceperea mea in codul penal si la cele povestite
Va multumesc
sa-si angajeze avocatpt ca e groasa rau. implicarea unui minor (indiferent de ce antecedente are acesta si de anturaj precum si starea de betie ) este o circumstanta agravanta si e posibil sa primeasca pedeapsa privativa de libertate, mai ales ca e furt calificat din locuinta cu premeditare. e rau de tot. imi pare rau sa-si angajeze un avocat bun!!!!
Arestare in italia
Yna121
Buna seara!
Va rog sa ma ajutati cu o informatie?
Care este pedeapsa, in Italia, in cazul acuzatiei
de talharie (furt telefon), ultraj si violenta fata de ... (vezi toată discuția)
Furt calificat
Ingrid-Ioana
buna ziua.prietenul meu este arestat preventiv de o luna jumatate sub acuzatia de arest preventiv. la fapta au mai participat inca 2 persoane iar una se afla ... (vezi toată discuția)