avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 180 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca, in cazul ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca, in cazul pensiei de urmas, ...

Buna ziua,
Va rog sa imi spuneti daca, in cazul pensiei de urmas, prin care copilul poate beneficia de aceasta pensie pana la 26 ani, cu conditia sa dovedesca faptul ca este student , exista vreo prevedere de suspendare a pensiei daca tanarul se angajeaza , dar inacelasi timp continua studiile la zi.
Mutumesc
Cel mai recent răspuns: magdalenamatei , utilizator 12:37, 6 Ianuarie 2021
Nu exista prevedere legala de suspendare a pensiei daca tanarul se angajeaza si isi continua studiile la zi in acelasi timp.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de urmas Ioana_Berbeix Ioana_Berbeix Buna seara ! Ma puteti sfatui si pe mine cu privire la urmatoare situatie: tatal meu a decedat in luna octombrie a anului 2009. De atunci pana in iunie 2010 ... (vezi toată discuția)
Pensia de urmas mema mema Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea situatie: copilul meu beneficiaza de pensie de urmas de pe urma tatalui sau decedat. Acum, dupa bacalaureat, ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas dupa decesul tatalui TinkerbellAlex TinkerbellAlex I'm back again,kindly asking your help,so: Va rog,dati-mi si mie cateva informatii in ceea ce priveste pensia de urmas primita de fiu dupa decesul ... (vezi toată discuția)