avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Buna seara! Va rog sa imi spuneti in ce domeniu de ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Buna seara! Va rog sa imi spuneti in ce domeniu de activitate ...

Buna seara! Va rog sa imi spuneti in ce domeniu de activitate ma incadrez cu PFA cu codul caen 4939? In perioada starii de urgenta am beneficiat de somaj tehnic dar acum nu stiu la ce domeniu de activitate ma incadrez cu transport copii cu microbuz scolar? Pe luna Noiembrie 2020 am depus la AJPIS VRANCEA cerere de acordare a ajutorului pt somaj tehnic si nu am primit nici un raspuns pana in prezent. Va multumesc.
Paduraru Iulian

Alte discuții în legătură

Intentionez sa infiintez un pfa ingbv ingbv Intentionez sa infiintez un PFA, si sa inchei un contract de prestari servicii cu o firma privata, la care sa fiu sofer pe un bus de 8+1 locuri (permis categ ... (vezi toată discuția)
Buna seara ! mai pot beneficia de ajutorul de somaj tehnic pfa daca nu am depus la timp pe luna aprilie Ion 0 Ion 0 In data de 1 mai 2020 am depus la ajpis documentele pe adresa de email pentru somaj tehnic pfa .in aceasta perioada ne având acces la internet până pe data ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic in conditiile oug 30 din 2020 covid 19 gabosu gabosu Dezvolt intrebarea anterioară. Un salariat cu timp partial care este și pensionar poate beneficia de somaj tehnic decontat de stat în condițiile OUG 30 ... (vezi toată discuția)