avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna seara ! Mai pot beneficia de ajutorul de somaj ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna seara ! Mai pot beneficia de ajutorul de somaj tehnic Pfa daca nu am depus la timp pe luna aprilie

In data de 1 mai 2020 am depus la ajpis documentele pe adresa de email pentru somaj tehnic pfa .in aceasta perioada ne având acces la internet până pe data de 15 ,atunci am văzut că sa schimbat modul de depunere pe gov.ro si nu pe adresa de email al ajpis.
Intrebarea mea este daca am depus pe adresa de email si nu pe gov. Ro mai pot beneficia de ajutorul de somaj pfa pentru luna aprilie ? Multumesc

Alte discuții în legătură

Buna seara! va rog sa imi spuneti in ce domeniu de activitate ... iulian75paduraru iulian75paduraru Buna seara! Va rog sa imi spuneti in ce domeniu de activitate ma incadrez cu PFA cu codul caen 4939? In perioada starii de urgenta am beneficiat de somaj ... (vezi toată discuția)
Ii, if, pfa, ajutor indemnizație only4mobile only4mobile Suntem o I.F. (Întreprindere Familială) alcătuită din 2 membri soț și soție. Soția lucrează în paralel la firma PEPCO, de unde a fost dată în ... (vezi toată discuția)
Ce drepturi am acum? MonicaR C MonicaR C Am un PFA dar sunt și angajata cu 8 h la un SRL care a luat un proiect cu fonduri europene. Care sunt drepturile mele acum, în situația data fiindcă eu nu ... (vezi toată discuția)