avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Numele meu e Popescu Florin Valentin, dupa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Numele meu e Popescu Florin Valentin, dupa decesul ...

Buna ziua, Numele meu e Popescu Florin Valentin, dupa decesul tatalui meu, am incercat sa fac succesiunea pe un teren intravilan, pentru care tatal meu are Titlu de proprietate, impreuna cu unchiul lui , decedat si el. Am urmat toti pasii legali cu declararea pierderii in MO, si celelalte acte. M-am impotmolit la Declaratia mostenitorului din partea unchiului de tata. Nu vrea sub nici o forma sa-mi dea declaratie ca Titlul de proprietate care a fost tot timpul la el, este pierdut... Ce ma sfatuiti sa fac in acest mare impas in care ma aflu. Fiind amandoi Titulariii pe un teren la care s-a facut la notar partajare din care reiese ca tatal meu are o suprafata de 12783mp si unchiul lui ,5617mp, doarca nu s-a facut intabulare si nu este scris in Cartea funciara. Care ar fi modalitatea sa obttin duplicat dupa acel Titlu de proprietate... in care sunt mentionati amandoi, si amandoi fiind decedati. Va multumesc
Am uitat sa mentionez ca am depus toate actele la Primarie mia putin acea declaratie de la celalt propriatar si nu am primit nici un fel de raspuns oficial, ...

Ultima modificare: Joi, 7 Ianuarie 2021
akimaff, utilizator

Alte discuții în legătură

Duplicat titlu de proprietate anapopescu23 anapopescu23 Dorim sa deschidem masa succesorala. Eu si sora mea suntem singurele mostenitoare ale tatei. Am obtinut anexa 24 de la primarie, insa ne lipseste un titlu de ... (vezi toată discuția)
Buna seara! va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta... bunicul ... lucretia_lili lucretia_lili Buna seara! Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta... Bunicul meu a avut 12.000 mp teren impartit pe 3 parcele: - prima parcela - 6500 mp extravilan - a ... (vezi toată discuția)
Certificat de mostenitor valicristi46 valicristi46 Buna ziua numele meu este Valentin si am o intrebare pt un avocat care ar putea ajuta la solutionarea unei mici-mari probleme,care incepe cam asa: In urma cu ... (vezi toată discuția)