avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... STIMULENT DE RISC COVID /BUNA SEARA,LUCREZ INTR-O ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

STIMULENT DE RISC COVID /BUNA SEARA,LUCREZ INTR-O FARMACIE COMUNITARA SI IN PERIOADA STRARII ...

BUNA SEARA,LUCREZ INTR-O FARMACIE COMUNITARA SI IN PERIOADA STRARII DE URGENTA AM AVUT PACIENTI CU RETETA DE COVID DAR CSAS A MOTIVAT CA FARMACIILE NU FAC PARTE DIN LEGEA CE OFERA STIMULNTUL DE RISC .AS DORI SA STIU DACA ESTE ADEVARAT SI DACA DA CE PASI SUNT DE URMAT PENTRU A INTRA IN POSESIA BANILOR.

Alte discuții în legătură

Buna ziua! as dori sa stiu daca este legal ca intr-o farmacie ... Lumyna Lumyna Buna ziua! As dori sa stiu daca este legal ca intr-o farmacie sa ti se faca o copie dupa actul de identitate si sa-ti fie retinuta copia respectiva de catre ... (vezi toată discuția)
Stimulent covd personal din sănătate claudia.24 claudia.24 Buna ziua as vrea sa va rog daca se poate sa ma ajutati ,Lucrez in sanatate si as vrea sa va intreb Stimulentul de Covid de 2500lei se acorda in stare de ... (vezi toată discuția)
Am o intrebare, va rog, am fost la farmacie si nu aveam reteta ... Andreea Vogue Andreea Vogue Am o intrebare, va rog, am fost la farmacie si nu aveam reteta si am cerut o cutie de antibiotic, farmacista a spus ca am nevoie de reteta pentru a putea sa-mi ... (vezi toată discuția)