Bună ziua! Am si eu o intrebare. Eu am terminat cei 2 ani de indemnizația creștere copil. Am fost la forțele de munca să depun dosar că să pot intra in somaj și acolo mia spus că nu se poate. Eu am primit indemnizația de creștere copil pentru că am continuat studile și doamnele de la secretariat mi-au spus că pot intra in somaj chiar dacă nu am muncit după ce termin indemnizația iar la forțele de munca mia spus că nu se poate pentru că nu am acele 12 luni lucrate înainte să intru în somaj. Vă rog frumos lămuritima și pe mine că nu mai inteleg nimic.
Ati fost la AJOFM - Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă, institutie publica care aplica masurilor de protectie sociala a persoanelor neîncadrate în munca?
Da am fost. Si mia spus că nu am cum sa intru un somaj pentru ca nu am acele 12 luni munci de dinainte să intru în indemnizația de creștere copil și eu am incercat sai explic și doamna de acolo o spus cami trebuie cate de munca si adeverința de la angajator că altfel nu se poate. Vă rog dacă știți să îmi spuneți că să știu și eu să ma lămuresc
Indemnizatie copil
Luiza.G
Buna ziua, am absolvit liceul pe data de 29.05.2020, eu frecventand cursurile la zi. Sunt insarcinata in 5 luni in prezent, iar eu la inceputul lui noiembrie ... (vezi toată discuția)