avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1056 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Am infiintat un PFA si doresc inregistarea la ANAF
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Am infiintat un PFA si doresc inregistarea la ANAF

Buna ziua,
Am infiintat un PFA si doresc sa stiu ce trebuie facut si ce documente sunt necesare pentru inregistarea la ANAF?
Daca registrul jurnal si registrul inventar trebuiesc vuzate de catre ANAF?
Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 8 Ianuarie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Registre necesare pfa sistem real ipproiect ipproiect Buna ziua, am un PFA in sistem real neplatitor de TVA si as dori sa stiu ce registre trebuie completate (pe forum am citit diferite pareri - intrari iesiri, ... (vezi toată discuția)
Dupa infiintare pfa ce acte sunt necesare si la ce institutie imi exprim optiunea pentru p.f.a. norma de venit sau in sistem real? cris_geany cris_geany dupa infiintarea de pfa coafor ce acte trebuie sa mai am,in vederea unui control de la OPC,garda financiara ,... ... (vezi toată discuția)
Cum se grupeaza dosarele de contabilitate la un neplatitor pfa? ella93 ella93 Eu si prietenul meu avem un obiect de activitate vanzari online de imbracaminte. Cum pot tine o evidenta a contabilitatii? Ce ar trebui sa depun? Ce ar trebui ... (vezi toată discuția)